Prednarudžbe – Knjiga Božićni kolačići

30/11/2022

Dragi moj,

          izlazi moja prva knjiga “Božićni kolačići”. Stranice se još uvijek tiskaju i vruće izlaze idući tjedan. Zato, tjedan dana unaprijed, otvaram prednarudžbe za kupnju knjige gdje ćete kuharicu “Božićni kolačići” moći kupiti po povoljnijoj cijeni.

Sama knjiga je zapravo zbirka svega onoga što se skupilo tijekom godina, a skupilo se podosta različitih receptura, sve jedna bolja od druge. Ujedno, ovo je i idealan način da mogu sve te divne, stoput provjerene i „vječne“ recepte podijeliti i s vama.
Tako će uvijek biti pri ruci vama, a i meni.

U kuharici ćete pronaći 66 recepata za razne božićne kolače, a uz predivne fotografije i recepture, kuharica sadrži i sve moje izmjene, dodatke, detalje za još bolje i finije kolače…i ono najvažnije i najmoćnije u njima – ljubav i pažnju koje sam u njih utkala.

  • Cijena knjige sa popustom, u pretprodaji iznosi 189,00 kn / 25,00 EUR (PDV uključen)
  • Redovna cijena knjige će biti 226,00 kn / 30,00 EUR (PDV uključen)

Dostava nije uključena u cijenu.

Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 30,00kn/dostava na kućnu adresu ili 20kn na HP Paketomatu.

Za Grad Zagreb moguć dogovor oko preuzimanja knjige.

Poštarina za zemlje Europske unije iznosi 90,00 a za sve ostale zemlje najbolje bi bilo da me kontaktirate, pa ćemo pokušati pronaći najpovoljniju opciju.

 

Naručite kuharicu!!

Akcijska cijena u pretprodaji

189,00 kn / 25,00 EUR (PDV uključen)

Opcija

Nakon ispunjenog obrasca, na vaš e-mail ćemo Vam u što kraćem roku dostaviti ponudu. Po plaćenoj ponudi šaljemo knjigu na adresu koju ste naveli u obrascu.

Informacije o knjizi:

Naslov: “Božićni kolačići”
Autorica: Suzana Kvesić
Uvez: Tvrdi
Dimenzije: 28×21 cm
Broj recepata: 66