Kuharica “Božićni kolačići”

20/11/2023

Slatka kuharica “Božićni kolačići” nastala je iz čiste želje da na jednom mjestu okupim sve one klasike i najdraže recepte po kojima svake godine pripremam božićne kolače, iako oni, naravno, ne moraju biti isključivo za Božić.
Knjiga je zapravo zbirka svega onoga što se skupilo tijekom godina, a skupilo se podosta različitih receptura, sve jedna bolja od druge. Ujedno, ovo je i idealan način da mogu sve te divne, stoput provjerene i „vječne“ recepte podijeliti i s vama.
Tako će uvijek biti pri ruci vama, a i meni.
U kuharici ćete pronaći 66 recepata za razne kolače, a uz predivne fotografije i recepture, kuharica sadrži i sve moje izmjene, dodatke, detalje za još bolje i finije kolače…i ono najvažnije i najmoćnije u njima – ljubav i pažnju koje sam u njih utkala.

* Cijena knjige iznosi 28,00 EUR (PDV uključen)

Dostava nije uključena u cijenu.
Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 4.50EUR

Za Grad Zagreb moguć dogovor oko preuzimanja knjige.

Poštarina za zemlje Europske unije iznosi 18,00EUR, a za sve ostale zemlje najbolje bi bilo kontaktirati me, pa ćemo pokušati pronaći najpovoljniju opciju.

Ispunite obrazac i naručite svoj primjerak kuharice!!

Naručite kuharicu!!

Opcija

Nakon ispunjenog obrasca, na vaš e-mail ćemo Vam u što kraćem roku dostaviti ponudu. Po plaćenoj ponudi šaljemo knjigu na adresu koju ste naveli u obrascu.

Informacije o knjizi:

Naslov: “Božićni kolačići”
Autorica: Suzana Kvesić
Uvez: Tvrdi
Dimenzije: 28×21 cm
Broj recepata: 66