Online-live RADIONICA: Francuske slastice (ekler, Paris brest, Choux au Craquelin)

23/01/2021

Online-live RADIONICA: Francuske slastice (ekler, Paris brest, Choux au Craquelin)

Datum: 30.01.2021. SUBOTA
Vrijeme: 09:00h – 13:00h

Cijena: 250,00kn

Predavač: Suzana Kvesić

O radionici: Izrađivati ćemo Francuske slastice od kuhanog tijesta i to Ekler punjen kremom od lješnjaka sa domaćom pastom od lješnjaka, Paris brest od maline i vanilije, te Choux au Craquelin od vanilije.

Prijaviti se možete bez obzira gdje živite, u kojem gradu, u kojoj državi. Sve što vam treba je pristup internetu. Tu igra dobra volja, a ne lokacija! Sva ostalo je poprilično nalik ‘klasičnim’ radionicama. Kuhate uz moju pomoć! Što znači… kuhamo zajedno, ali svatko u svojoj kuhinji, onoj gdje se osjećate najbolje i koju poznajete u dušu!
Na kraju radionice uživamo u onom što smo svojim rukama i umijećem stvorili 🙂

Nakon prijave na radionicu dobivate detaljne upute o uspješnom sudjelovanju na radionici.

Svaki polaznik online-live radionice dobiva Pastry Chef – Certifikat na kućnu adresu!

Broj polaznika je ograničen.

Za sve prijave, detalje i upite možete se javiti putem obrasca za prijavu ili na e-mail: suzana@pastrychef.hr

Više….

Radionica ZAGREB 30.06.2021.

Radionica ZAGREB 30.06.2021.

Tema radionice: MINI TORTICE Datum: 30.06.2021. (srijeda)Vrijeme: 17:30h – 21:00h Mjesto: Zagreb, Ulica grada Vukovara...